Tarih: 03.04.2020 18:31

Dutlulu, Akhisarlıları Uyardı…

Facebook Twitter Linked-in

“SAĞLIĞIMIZ İÇİN MESAFEMİZİ KORUYALIM”

Koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında vatandaşlara verdiği mesajlar ve şehrin hijyenini sağlamada gösterdiği büyük gayretle Akhisarlı’nın takdirini kazanan Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya hesabından vatandaşları bilgilendirip dikkatli olmaları gerektiğini vurgulamaya devam ediyor.

Besim Dutlulu 3 Nisan 2020 cuma günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sosyal izalasyon ve sosyal mesafe ile ilgili olarak Akhisarlıları uyardı. Sosyal medya hesabında gün içinde şehrin bazı bölgelerinde sosyal mesafe ile ilgili yapılan çizim, işaretleme ve yazı çalışmalarının fotoğraflarını da paylaşarak vatandaşlara dikkatli olmaları gerektiğini, kurallara uyulmasının önemini belirtti.

Dutlulu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Kalabalık ortamlar, Koronavirüsün yayılmasında büyük bir etken. Akhisar’ımızda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığını üzülerek gördüm. Zabıta ekiplerimiz ile birlikte bankalar gibi açık olan kurumların önüne uyarı yazıları yazarak halkımızı uyardık.
‘Evlerinize kalın’ diyoruz ama dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımız var. Dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen sosyal mesafe kurallarına uyun; dışarıdaki işlerinizi hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra evlerinize dönün. Bu hastalığın Akhisar’da yayılmasını önlemek istiyorsak her bir vatandaşımızın bu kurallara uyması gerekiyor. Lütfen duyarlı olalım.”

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —