FÜZÜN, BASINLA BULUŞTU…

Dünya 15.12.2020 14:01:00 0
FÜZÜN, BASINLA BULUŞTU…

Akhisar’da uzun süreden beri devam eden ve inşatı biten çevre yolunun açılışından sonra Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün basın mensupları ile bir araya gelerek çevre yolu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Akhisar’ da  kent içi trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım standartlarını yükseltmek amacıyla yapılan çevre yolu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın video konferans yönetimiyle katılımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu´nun katılımı ile 12 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’de hizmete açılmıştı. Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün Basın  toplantısı yaparak  yapımı uzun süren çevre yolu ile ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇEVRE YOLUNUN YAPIMI ÇOK UZUN SÜRDÜ

Füzün “Çevre yolumuz uzun sürdü bunun birkaç nedeni var bunlardan biri de Akhisar’ın içindeki trafikten dolayı işler uzadı,   en büyük sebeperden biri  ihaleyi alan şahsın batması her zamanki gibi Akhisar’da böyle bir sıkıntı var. Başta stadımızda oldu,  Belediye yapımımızda oldu, yol yapımımızda oldu ondan sonrada tren yolunun yeniden reflese olup  dışarı alınmasyla ilgili bir-iki  sene onun projelerini bekledik. Allah’a çok şükür en sonunda yolun bitmesine ulaştık çok şükür rabbimize. Bunda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız  ve vekillerimize burada vekilimizinde çok uğraşı vardı özellikle Gölmarmara tarafından gelen çevre yolu yoktu  bunu da içine koydurttu,  bir kez daha Vekilimize onun için teşekkür ediyorum.

VEKİLİMİZ AÇILIŞTA BULUNAMADI

Projenin başından sonuna takipçisi olan Milletvekili Uğur Aydemir’in açılışta bulunmamasının sebebini açıklayan Füzün “Bakanımızın burada olduğu gün vekilimizin burada olmamasının sebebi  kendisi plan bütçe heyetinde olduğu için plan bütçe başkan yardımcısı olduğu için ve meclistede görüşmeler olduğu için gelemedi, gelmekte istiyordu ama nasip olmadı. İl  başkanımız sağ olsun başımızda bizlerle beraber açılışı yaptık. Bakanımızın buradaki programını Valilik düzenledi, biz sadece burada karşılama yaptık.  Belediye başkanımız da davet etti sağ olsun biz de bakanımıza rica ettik davet üzerine belediyemize de gitmiş olduk.  Yolumuzun yapımına da gittik gezdik gördük sizlerde gördüyseniz birkaç yerde paralı olduğu söylentileri oluyor, böyle bir şey yok sadece çevre yolu bu. Avrupa standartları üzerinde çok güzel oldu biraz geç oldu ama çok güzel oldu hepiniz de görmüşsünüzdür” dedi.

BAKANA İSTEKLERİMİZİ İLETTİK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu´na Akhisarla ilgili diğer projeler konusunda bilgi verdklerini anlatan Füzün, eski demiryolu hattında yapılması planlanan düzenleme projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fatih Füzün ; ” Bakanımız partimize geldiğinde Akhisar ile ilgi isteklerimizi söyledik, burada da bizim en büyük isteğimiz her zamanki gibi bu tren yolunun yani Akhisar’ı ikiye bölen tren yolunun güzelleştirilip halkımızın hizmetine açılmasıydı. Bunun ile ilgili Bakanımızdan rica ettik projelerimiz vardı onları gösterdik . Daha önceden de biz bölge müdürümüz ile de görüştük onlar proje hazırladılar, Bakanımızı yerine götürdük bakanımız baktı ‘Bunu  Büyükşehir yapmadı mı?’ dedi.  Bölge müdürümüz ‘Bizden herhangi istek Akhisar Belediyesinden olmadı ama Büyükşehirden Manisa’dan istek oldu  biz bunu bütün proje olarak yapacaktık.’ dedi. Biz de bakanımıza dedik ki ‘Bütüncül proje olunca 5-10 sene alacak bir proje en azından Pazar yerinin olduğu yer dursun diğer tarafı güzelleştirip halkımıza açalım daha sonra diğer tarafları yavaş yavaş yapalım.’ dedik. Buna da Bakanımız olumlu baktı, gittik yere baktık  hakiketen Akhisar’a yakışmayacak bir yer dedi. Onun ile ilgili de bakanımızdan söz aldık Allah izin verirse bölge müdürümüze  bir an önce yapılması için bütün değil de sadece deplase olan yerin bir proje çizilmesini istedi. Proje çizildikten sonra Bakanlığa gideceğiz  Bakanımız ve genel müdürümüz ile görüşeceğiz, onun ile ilgili bizlere yapılacak yardım sözünü aldık. Daha önce Büyükşehir Belediyesi istediği için Büyükşehir Belediyesi ile beraber  halledecekleri nşallah, büyükşehir belediyesi  ile görüşmelerimizi yaptık bu projeyi çıkarırken  büyük şehir belediyesi ‘Herhangi bir sıkıntı yok biz projeye dahil oluruz.’ dedi.” diyerek projenin Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütüleceğinin mesajını verdi.

 

Toplantının devamında devam eden projeler ile ilgili bilgiler veren Füzün, Zeytinliova yolu ve Gördes yolu inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Füzün konuşmasında, “Bunların haricinde biz Zeytinliova yolu üzerinde durduk,  köprünün yapımı ileilgili firmadan 3-4 ay sözü aldık . Köprüyü de 3 aya kadar sığdıramaya çalışacağız, köprünün geç kalmasının sebebi  biliyorsunuz yol 10 gün oldu kapanalı,  zeytin sezonu olduğu için  köylü ve vatandaşlarımız mağdur olmaması ve diğer yollara geçe aldık. Normalde bu zamana yarı yarıya bitmesi lazımdı. Köprünün uzun sürmesinini sebebi  zeytin sezonu olması nedeniyledir. Zeytinliova yolunu genişletilmesinide gündemimize aldık onunda çalışmalarını yapacağız ilk önce şu köprü bitsin sonra da Zeytinliova yolunu da 1.5- 2 metre genişletip yeniden yapılması hususunda  görüşmelerde bulunduk, güzel olumlu görüşmeler geçti. Bakanımızla Gölmarmara yolunda az bir yol var onun ile ilgili konuştuk, bunun birza daha zaman alabileceğini söyledi. Bizim en büyük sorunumuz yolumuzun açılmamasıydı Allah razı olsun hakikaten Akhisar’da çok önemli bunun şimdi farkına varmıyoruz ama daha sonra şehir içinde tren yolumuzun deprese olmasıyla beraber halkımızın gezecek Tahir Ün caddesine alternatif bir yol olacağına inanıyoruz. İnşallah projelerimiz ile ilgili kısa süre sonra tekrar sizleri davet ederek bu porjelerimizi sizlerle ve kamuoyu ile paylaşacağız.” dedi. Sındırgı yolunda çaılışmaların devam ettiğini belirten Fatih Füzün Gördes yolunda da müteahhitin  iflas ettiğini ama oranın da kısa sürede tekrar ihaleye çıkarak yapımına başlanacağını belirtti.

Toplantının sonunda Fatih Füzün bu konular hakkında  ve Akhisar için yapılması gereken projeler hakkında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

GHA/Süleyman Kollu

BAKIRLIOĞLU; SEFALET ÜCRETİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET

ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ

Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kaçak Kazıya Suçüstü...

AKHİSAR VE BERGAMA MÜZELERİ’NDEN “KÜLTÜR KORUYUCULARI” EĞİTİMİ

BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI

MASA TENİSİNDE İL İKİNCİSİ OLDULAR

Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu

Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonu Feyzullah Aktürk

Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor

Leziz Akhisar Festivali Başladı

Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Bir İlk!

Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı

GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE

Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”

AKHİSAR’DA İLK KEZ DÜZENLENECEK OLAN LEZİZ AKHİSAR FESTİVALİ 25-26 EKİM'DE BAŞLIYOR

Vali Özkan; 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Bakırlıoğlu’ndan Tarım Bakanlığı’na Sert Tepki!

AKHİSAR BELEDİYESİNDEN SAĞLIĞA BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA

Çağlak İdman Yurdu’ndan Başkan Kayserili’ye Ziyaret

Akhisarda geniş kapsamlı okul servisi denetimi

Üniversiteli Japonlardan Kültürel Dostluk Ziyareti

ORYANTRİNG MİLLİ TAKIMINDAN TARİHİ BAŞARI

Kurtuluşun 103. yılı kutlandı

AKHİSAR BELEDİYESİ KARAVAN PARKI BU YAZ DA TATİLCİLERİN GÖZDESİ OLDU

AKHİSARLI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ÖZGÜR MORBEL’E MİLLÎ GÖREV

Yükleniyor

Dr. Ümmühan Tibet :“Zeytinyağı Pahalı Değil, Değerli Bir Üründür”

Bakırlıoğlu: “Borç üç yıl önce 3 milyardı, bugün 18 milyara fırladı!”

Taksici Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı

Tebrik.

Polislerden Miniklere Hediye Sürprizi

Akhisar'ın Gururu Euppia Coffee, İstanbul'da Kahve Festivalinde Boy Gösteriyor

AHŞAPLA KONUŞAN ADAM…

İKİ YENİ LOJİSTİK MERKEZ KURULUYOR

Akhisar'dan Deprem Bölgesine Sıcak Yemek...

AKHİSARDAN BALKAN ŞAMPİYONLUĞUNA

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KIRSAL MAHALLELERE ZİYARET

ÇİFTÇİNİN KREDİYE ERİŞİMİ ENGELLENMEMELİ

Kaymakam Mustafa Can, Zeytinliova Mahallesi’ni ziyaret etti.

Kaçak Kazıya Suçüstü...

BAŞKAN KAYSERİLİ’DEN YENİ YIL MESAJI

Akhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

SINDIRGI 6.1 İLE SALLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kros Coşkusu

Akhisar Lezzet Avcılarını Ağırlıyor

Vali Özkan; 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

ÖLÜMSÜZLÜK MEYVESİNİN MUCİZEVİ YOLCULUĞU

OKUMA YAZMA KURSU AÇILIYOR

Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşcisi Kursu Açılıyor

ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU

Akhisar Kayhan Ergun MTAL Robot Kulübünden 3. lük Ödülü

SİMGE PROJESİ SANAL GERÇEKLİĞİ EĞİTİMDE KULLANIYOR.

AKT Enerji Aş den Eğitime Anlamlı Destek...

ÜCRETSİZ A2 İNGİLİZCE KURSU

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN MUHTARLARA AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMİ

KARNE ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİNE IŞIK TUTAR

Jandarma Kaçakçıya Gözaçtırmadı

Manisa Emniyeti Göz Açtırmadı...

Manisa'da Emniyetinde Hedef Huzur Ve Güven

"Manisa Güven Huzur Uygulaması"

AKHİSAR EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR.

Manisa Güven Huzur Uygulaması

MANİSA VALİLİĞİ DEPREMZEDELER İÇİN EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULANLARI AÇIKLADI

HIZINIZA DİKKAT EDİN! MANİSADA KGYS VE PTS DEVREYE GİRDİ

Manisa’da Fırtına Bekleniyor!

Kent Konseyi’nden Kaymakam Ziyareti

Su İçin Acil Çözüm Bulunmalı

NASIL BİR ÖĞRENİM TERCİHİ YAPMALI

Öğrenciler için tatil başlasın...

Zirai Don Çiftçinin Kaderi Değil

Kullanma Kılavuzu

Eğer kale alınmıyorsan “KALE GİBİ” olmalısın…

Meslek ve Okul Seçiminde Aile Etkisi

Akhisarspor Geçmişin Mirası, Geleceğin Emanetidir…

Yeni sosyal hayatta sınıfta kaldık!..

21 yıl sonra…

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9