Tarih: 04.06.2021 12:38

AK-EK’ten Akhisar Halkına Yeni Bir Lezzet!

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Halkına yıllardır iyi ürün, müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet eden AK-EK her geçen gün büyüttüğü ürün gamına eklediği lavaş ekmeğini Gazi şubesinden sonra Hilaliye şubesinde de üretmeye başladı.

Basınla gerçekleştirdiği ürün tanıtımında konu ile ilgili görüşlerini açıklayan AK-EK Yönetim Kurulu üyesi Ali Aksoy, “Akhisar’da unlu mamul üretimine başladığımız günden beri kaliteden ödün vermeden, damak tadına ve müşteri memnuniyetine hitap edecek ürün ve hizmet anlayışımıza devam ediyoruz.”  diyerek başladığı konuşmasında yeni ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Ali Aksoy “Gazi şubemizde üretmeye başladığımız lavaş, katkısız ve doğal olduğundan dolayı kısa sürede rağbet gördü. Halkımızdan gördüğümüz yoğun talebe yönelik Hilaliye Şubemizde de artık aynı lavaşı üretmeye başladık. Amacımız yeni ve geleneksel lezzetleri sentezleyerek halımızın beğenisine ve tüketimine sunmak. Hijyenik ortamda, usûl ve yönetmeliklere uygun olarak tandır ateşinde pişirilen lavaş ekmeğimiz vatandaştan beğeni aldı. Böylelikle vatandaşımızın taleplerini de daha rahat karşılama şansını yakalamış olduk.

Hilaliye şubemizde Ali Aksoy ve Emin Türker olarak bizler başta yönetim kurulu başkanımız İrfan Aksoy  olmak üzere Mümin Türker,İbrahim Saraç Ağabeylerimizin desteği ile yeni ürünlerle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.Amacımız elbette ürün gamımızı genişletmek olduğu kadar, geleneksel lezzetleri de yaşatmak. Tüm halkımızı bu güzel lezzetleri tatmaya bekliyoruz.”dedi.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —