Tarih: 12.03.2020 11:34

AKHİSAR ADANADAN 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Adana deplasmanına galibiyet parolası ile giden yeşil siyahlar çok önemli 3 puanın yanında süper lig yolunda çok büyük bir ümidi kazanarak evine döndü.

Akigolar maç boyunca üstünlük kurdukları Adana Demirspor karşısında erken ol bularak rakibin defans bloğunda açık vermesini sağlayacak ilk hamleyi de yapmış oldu.  Bu hamle 28’de S. Cikalleshi ile 1-0 lık üstünlüğü getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı adeta golle başladı. Adanademirspor 48’de Volkan Şen’ ile beraberliği sağlasa da Akhisarspor kısa sürede cevap verdi. 54’te Onur Ayık’la yeniden öne geçen Yeşil – Siyahlar, 89’da Bjarnason’la zafere uzandı. 90+2’de Mehmet Akyüz’ün golü ise skoru belirlemekten öteye gidemedi.

Bu sonuçla 44 puana ulaşan Akhisarspor aynı zamanda sıralamada 4. lüğe yerleşerek ilk iki ve hatta şampiyonluk için umutlandı.

Maç sonunda tansiyonu düşen Teknik Direktör Yılmaz Vural’a sahada sağlık ekiplerince müdahale edildi. Bir süre kulübede dinlenen tecrübeli hoca, Adana’da takımını yalnız bırakmayan Taraftarın yanına giderek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

GHA/ Süleyman Kollu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —