Tarih: 09.03.2022 12:15

Akhisar Belediye Zabıtasından taziye ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Belediye Zabıtasından taziye ziyareti
Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 1 Mart günü görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fırat Köksal için İtfaiye Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ve zabıta memurları, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Akhisar İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyelerini iletti ve günün anısına Türk Bayrağı takdim edildi.

İtfaiye ekiplerinin her türlü zorlu ve tehlikeli şartlar altında görev yaptığını belirten Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, “Şehrimizin her köşesinde canı pahasına görev yapan değerli çalışma arkadaşlarımızın her daim yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bu kutsal görevi yerine getirirken, hayatını kaybeden Fırat Köksal’a Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Akhisar İtfaiye Amiri Sait Gaskar da Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplere teşekkür ederek bu şehre hizmet için canı pahasına göreve hazır olduklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —