Tarih: 16.05.2021 16:11

Akhisar entv Tam Kapanmada Bayramda İzleyiciye Moral Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar entv kanalı bayram arifesi ve bayramın ikinci günü yaptığı programlarla tam kapanma kapsamında herkesin evinde geçirdiği bayram günlerinde Akhisarlıya moral olacak programlarla izleyiciden tam not aldı.

12 mayıs çarşamba günü bayram geleneklerimizin işlendiği engin akyüz ile konuşuyorum programına konuk olan Sarıahmetpaşa Aşevi müdürü Ali Doru, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyesi Yakup Saygılı, Emekli Osman Çelik farklı kültürlerin mozaik oluşturduğu Türk kültüründe ve yöre kültürümüzde ramazan gelenekleri, eski ramazanlarda yaşanan coşku, ramazan ayı ve sonrasındaki bayramın hikmetleri,ramazan ayı içinde ve bayramda yapılan hayırlar, paylaşımlar ve bayramlaşma geleneklerini verdikleri birçok örnek ile izleyiciye aktardılar. Moderatör engin Akyüz’ün sunumu ile oldukça samimi duyguların öne çıktığı programa Akhisar’ın yanı sıra yurt içinden farklı şehirlerden ve yurt dışından yorumları ile katılan 10 binin üzerinde izleyiciden birbirinden ilginç geleneklerimizle ilgili örnek sunuldu. İzleyiciler, özellikle pandemi dolkayısı ile sokağa çıkma yasağından dolayı evde geçirdikleri bu bayramda çok iyi bir moral verdiği için programa katılanlar ile Akhisar entv kanalına teşekkür ettiler.

Canlı Müzik yayınının yapıldığı Mevzu Müzik programının gerçekleştiği bayramın ikinci günü binlerce izleyici, evde geçen bayram akşamında slow, akustik müzikle adeta ruhunu dinlendirdi. 14 mayıs Cuma akşamı  yayımlanan programda, Solist Burhan Kahraman, klavyede Tuğrum Evcim, Klarnette İzzet Tangül eşliğinde birbirinden güzel yirminin üzerinde şarkı seslendirdi. Programda izleyici isteklerine de yer veren gurup yaklaşık üç saat süren programda gösterdiği başarılı performansı ile izleyiciden tam not aldı.

Facebook, youtube kanallarından yayın yapan Akhisar entv haftada üç gün izleyici ile buluşuyor. Pazartesi akşamları EN SPOR, çarşamba akşamları Engin Akyüz ile konuşuyorum, cuma akşmaları mevzu müzik programlarıyla yayında olan Akhisar entvde, ramazan ayı nedeni ile saat 21.30 a alınan program başlama saatleri pazartesi gününden itibaren tekrar saat 21.00’e çekildi.

Akhisarentv yayınları www.facebook.com/akhisar.entv/ ve Akhisarentv youtube kanallarından canlı takip edilebiliyor.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —