Tarih: 31.08.2019 09:29

Akhisar Nostalji Futbol Turnuvası sona erdi

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Kültür ve Spor Şenliği kapsamında Akhisar Belediyesi şehrin futbol takımlarına katkı sağlamış futbolcular adına düzenlediği nostalji futbol turnuvası sona erdi. Akhisar Belediye Meclisi Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından yürütülen Akhisar Belediyesi 1. Nostalji Futbol Turnuvası final maçı Akhisar Şehir Stadyumunda yapıldı.

Saat 16.00’da başlayan karşılaşmada üçüncülük ve dördüncülük müsabakası Karabulutspor ile Yıldızspor arasında yapıldı ve karşılaşma 1-1 sona ererken penaltı atışlarında 5-3 Karabulutspor turnuvanın üçüncüsü oldu.

Final maçında Sanayi Güneş Spor ile Yıldız Gençlik Spor karşı karşıya geldi. Müsabaka sonunda rakibi 6-1 yenen Sanayi Güneş Spor turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupalarını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu takdim ederek takımları tebrik etti.

Akhisar’da spor bilincini aşılamak için turnuvayı düzenlediklerini ifade eden Başkan Besim Dutlulu, “Akhisarlı futbol severlere geçmişi yaşatmak amacı ile yapılması planlanan turnuvada ayrıca yetişmekte olan nesle spor bilinci ve alışkanlığını kazandırmaktı. 1. Nostalji Futbol Turnuvası özellikle mahallelerde gayrifedere futbol takımlarında futbol oynamış ve hakkın rahmetine kavuşmuş tüm futbolcular anısına yapıldı” dedi.

Turnuvaya A Grubunda Yıldızspor, Kırmızı Şimşekler ve Tütün Spor, B Grubunda Doğu Gücü, Çınar Spor ve Karabulutspor, C Grubunda Yıldırımspor, Cumhuriyet Spor ve Güneş Spor, D Grubunda Çağlak Spor, Gençlik Spor ve Yıldız Gençlik Spor yer aldı.

Turnuva komitesinde Şerif Şen, Nurullah Zağlı, Ali Rıza Çelik, Bülent Açıkgöz, Erkan Poğaçacı ve Recep Burkay yer alıyor.

GHA

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —