Tarih: 19.03.2020 16:43

Akhisarlı Sarraflar Hafta Sonları Kapalı

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Kuyumcular ve Sarraflar Derneği yönetim kurulunca yapılan açıklamada ikinci bir tarihe  kadar cumartesi ve pazar günleri kapatma kararı alındığı bildirildi.

Dernek Başkanı M. Ali Erdayıoğlu;

Ülkemizde yaşanan COVİD 19 yeni tip koronavirüs salgını dolayısı ile , virüsün yayılmasını önlemek, toplum sağlığını temin etmek amacı ile devletimizin aldığı tüm kararlara uymak yanında, derneğimiz yönetim kurulunca yaptığımız toplantı sonunda aldığımız karar uyarınca; ikinci bir tarih açıklanıncaya kadar, cumartesi ve pazar günleri bir müddet dükkanlarımızı açmama kararı aldık. İkinci bir duyuruya kadar bu şekilde devam edip daha sonra hafta içi açılış kapanış saatleri hakkında üyelerimize ve kamuoyuna bilgi vereceğiz”dedi

Erdayıoğlu; “Temennimiz en kısa zamanda bu virüsün etkisinin kırılıp normal yaşantımıza dönebilmemizdir. Devletimizin virüsün yayılmaması için almış olduğu önlemlerin dikkate alınması çok önem taşıyor. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza yetkililerin önerdiği virüsten korunma ve hijyen kurallarına uymalarını tavsiye ediyor, geçmiş olsun diyoruz. “dedi.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —