Tarih: 21.03.2021 18:21

Akhisarspor Kendi Sonunu mu Hazırlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Son iki hafta aldığı 6 puanla acaba düşme hattından çıkabilir mi umudunu yaşatan Akhisarspor bir türlü istenilen yükseliş grafiğini sürdüremiyor. Ankara Keçiörengücü karşısında ilk yarıda elde ettiği 1-0’lık üstünlüğü ikinci yarıda sürdüremeyen, kalesinde gördüğü iki golle 3 puanı sahanın çimlerine gömen Akhisarspor taraftarına saç baş yoldurtmaya devam ediyor.

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Akhisarspor, Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Keçiörengücü’nün 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

 

 

TFF 1. Lig’in 27. haftasında Akhisarspor, Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Keçiörengücü’nün 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı. Keçiörengücü’nde galibiyeti getiren goller Emeka Eze’den geldi. Akhisarspor’un tek golünü ise Delarge kaydetti. Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda, saat 16:00’da başlayan mücadeleyi hakem Emre Malok yönetti.  Üst üste aldığı galibiyetlerle puanını 25’e yükselterek ligde kalma umudunu alevlendiren Akhisarspor, Keçiörengücü mağlubiyeti ile yara aldı. 27. haftayı puansız kapatan Akhisarspor 25 puanda kalarak düşme hattından çıkma umudunu gerçeğe dönüştüremedi. Keçiörengücü bu skorla ise puanını 46’ya çıkardı.

Saha İçinde Sonuç, Kenarda Taktik Yok

Karşılaşmada ilk gol sonrasında daha çok mücadeleyi orta sahada kabul edip kontra ataklarla gol bulmayı hedefleyen Akhisarspor elde ettiği bir çok pozisyonda ya üç direğin arasını bulamadı ya da Kaleci Metin’i geçemedi. Gol pozisyonlarında bitirici vuruşu bir türlü gerçekleştiremeyen yeşil siyahlı ekipte zorunlu değişikliğin haricinde yenik oynamasına rağmen oyuncu değişikliklerinin geç yapılmış olması eleştiriliyor. Karşılaşmanın son 10 dakikasında taktiksel anlamda dumura uğrayan Akhisarspor’da saha kenarından doğru ve zamanında müdahale olmaması, şimşekleri Fırat Gül’ün üzerine çekiyor.

Akhisarspor ilk yarıyı 1-0 önde kapatmanın avantajını ikinci yarıda gol sayısını artırarak sürdüremedi. Konuk Ankara Keçiörengücü ikinci yarıda Emeka Friday Eze’nin iki golü ile karşılaşmayı 2-1 kaybederek haftayı kendi evinde puansız kapattı.

GHA/ Süleyman Kollu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —