Tarih: 01.11.2020 18:23

AKHİSARSPOR ZORLU DEPLASMANDAN 3 PUAN ÇIKARDI

Facebook Twitter Linked-in

Akhisarspor TFF 1. Lig 8. haftasını Eskişehir deplasmanından bir golle bulduğu 3 puanla kapattı. Karşılaşmanın ilk yarısında kontrollü ve rakip sahada baskılı oynadığı futbol ile göz dolduran yeşilsiyahlılar, 29. dakikada rakibe yapılan baskıda golü buldu. Çekdar Orhan, Rakip yarı sahada  Eskişehirspor defansının hatasından faydalanarak kaptığı topla hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi, Kaleci Ekrem’in sağından sert bir şutla topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında baskılı Eskişehir sporu kendi sahasında ve orta sahada başlayan presle kabul eden Akhisarspor daha çok kontra atak şansı denedi. Eskişehirspor tüm baskılarına rağmen gole ulaşamazken Akhisarspor da tehlikeli bir kaç pozisyon dışında rakip kaleye gidemedi.

Akhisarspor ligin en alt sırasında ve son derece puana ihtiyacı olan Eskişehirspor’dan 3 puanı alarak önemli bir engeli aştı. Puanını 12 ye çıkaran Akhisarspor gün itibariyle 8. sıraya yerleşti ve yükselişini devam ettirdi.

Akhisarspor 5 kasım perşembe günü saat 15.30 da Türkiye Kupası 3. tur elemesinde sahasında Etimesgut ile karşılaşacak. Ligde gelecek hafta 8 kasım saat 16.00’da Boluspor’u konuk edecek.

GHA/Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —