Tarih: 10.08.2021 13:03

ASFALT SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun yaz sonuna kadar girilmedik sokak bırakmayacağız diyerek başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Senelerdir belediyeye ait iş makinesi ve işçi girmeyen sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Vatandaşlar durumdan hayli memnun. İlçe Merkezinde ve kırsal bölgelerdeki çalışmalar ulaşımdaki konforu arttırıyor.

Akhisar Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler belirli program dâhilindeki çalışmalarına yaz, kış, yağmur, çamur, güneş demeden hızla devam ediyor. Son olarak 40 derece ve üzeri sıcaklıkları gördüğümüz bu günlerde Tütenli Mahallesi arazi yolları ve Seyit Ahmet Mahallesindeki bozuk yolların bakımı ve yeniden asfaltlanması gerçekleştirildi. Yaz aylarının sonuna kadar asfalt seferberliğinin devam edeceği biliniyor. Öte yandan henüz çalışmaların gerçekleştirilmediği bazı sokaklarda ise alt yapı çalışmalarının yapılacağı bu sebeple asfalt bakım ve onarım işleminin başlatılmadığı öğrenildi. Geçtiğimiz günler yoğun programı arasında asfalt çalışmalarına da zaman ayırıp yakından takip eden Dutlulu, Seyit Ahmet Mahallesi’ndeki asfalt ekibi ziyaret etti. Konu üzerine sosyal medya hesabında “Seyitahmet Mahallemizde canla başla çalışan asfalt ekibimizi ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledik ve sıcak havalarda bir nebze serinlemek için beraber soğuk gazoz içtik. Hem sıcak hem de soğuk asfalt çalışmaları ile mahallemizin yolları çok daha güzel oluyor.” ifadelerinin yer aldığı görsel destekli paylaşım gerçekleştirdi.

Kırsal bölgelerde de çalışmalar hızla devam ederken Doğankaya ve Gökçeler Mahallelerinde yıpranan bayraklar zabıta ekipleri tarafından değiştirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —