Tarih: 05.05.2022 08:17

Aslan Spor Kulübü sporcuları yarıştılar ve eğlendiler

Facebook Twitter Linked-in

Sporcu çocukların fiziksel  gelişimine katkı sağlamak çocuklar arasında kaynaşma ve iletişimi güçlendirmek amacıyla 5-12 yaş arası Aslan Spor kulübü sporcularına yarışma düzenlendi. Sporcular yarışırken doyasıya da eğlendiler.   Yaş kategorisinde 1. olan sporculara madalya verildi kitap hediye edildi.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerle kendisinden sıkça söz ettiren Aslan Spor Kulübü şimdi de 5-12 yaş arası   sporcu çocukların fiziksel  gelişimine katkı sağlamak çocuklar arasında kaynaşma ve iletişimi güçlendirmek amacıyla yarışma  düzenledi. Yarışmaya 6 kategoride  30 sporcu  yarışırken  aileler ise çocuklarına destek verdi.

Aslan Spor Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yahya Aslan yaptığı açıklamada Aslan Spor Kulübü olarak çocukların fiziksel  gelişimi için çeşitli projeler yaptığını belirtti. Yahya Aslan sözlerine şöyle devam etti;

“Sporcularımız  bir şey kazanmak için  bir uğraş veriyor. Bugünde  Aslan Spor Kulübümüzün 5-12 yaş arası  30 sporcumuz parkour da  mücadele etti. 6 kategoride  1.olan sporcularımıza madalya ve kitap hediye ettik. Sporcularımızın aileleri de   yarışmayı canlı izlemek için kulübümüze geldi. Ailelerimize de teşekkür ederim. Sporcularımıza bu tür etkinliklerimiz  devam edecektir” ifadelerinin kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —