Tarih: 24.10.2019 09:53

CUMURİYET M.T.A.L ‘DEN  CUMHURİYET KUPASI KROS YARIŞINDA 2.LİK KUPASI

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Cumhuriyet Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi , Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Kros Yarışmasında İkincilik Kupası elde ettiler.

Okul Müdürü İsmail Karabıçak ; Okulumuzda öğrencilerimizi Mesleki anlamda yetiştirmenin yanı sıra hayatın her diliminde kendilerine fayda sağlayacak kazanımları da entegre etmeye çalışılıyoruz. Edebiyat , görsel sanatlar , robotik yarışmalar ,müzik ekipleri , halk oyunları, kısa film ve montaj çalışmaları , sosyal sorumluluk projeleri ve sportif etkinlikler gibi alanlarda öğrencilerimizi yönlendiriyoruz.

Öğrencilerimiz sportif anlamda Oryantiring , Futsal ,Bocce , Dart ,Bowling , Masa Tenisi ,Kros ,Voleybol ,Basketbol etkinliklerimiz ile çalışmalara devam etmektedirler. Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında  , Okulumuzun adını da barındıran bu yarışmada gerçekleştirilen Kros Yarışmasında İkincilik Kupası elde etmeleri  en az öğrencilerimiz kadar bizleri de sevindirmiştir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özgür Morbel ’i ve tüm sporcu öğrencilerimizi kutlarım dedi.

GHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —