Tarih: 03.02.2021 09:48

Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundaydı

Facebook Twitter Linked-in

Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif YILMAZ ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman MERMER Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Mahmut PEHLİVAN, ziyaretlerinden dolayı Genel Müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim  Müdürü Süleyman MERMER’e teşekkür etti.

Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu gezen ve okulla ilgili olarak bilgilendirilen Din Öğretim Genel Müdürü Nazif YILMAZ, proje okullarına verdikleri önemi dile getirdi.

Okul Müdürü Mahmut PEHLİVAN da her geçen gün başarısı artan Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun önümüzdeki yıllarda başarılarıyla ve projeleriyle adından en çok söz edilen okullar arasında olmasını hedeflediklerini söyledi. Okulun başarısını artırmak için her gün daha çok çalıştıklarını ve büyük bir özveriyle görevlerini yaptıklarını sözlerine ekledi. Bu ziyaretlerinden dolayı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif YILMAZ’a ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER’e teşekkürlerini ileterek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —