Tarih: 06.03.2019 21:26

Eryüksel’e sempatik destek…

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ile birlikte seçim çalışmalarına çıkan Eryüksel Ragıpbey Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek esnafın nabzını tuttu.

Esanafın kazançlarının hayırlı, bol ve bereketli olmasını dilediklerini belirten Eryüksel; Akhisar’ımıza hizmet etmek için gayret ile gece gündüz çalışacağız. Halktan aldığımız güçle, Önce insan anlayışımızla, adalet ve eşitliği ilke edinerek, gelişimde öncü, insana ve çevreye duyarlı marka bir ilçe olmak adına; seçim çalışmalarımız kapsamında hedeflerimizi hemşerilerimize anlatıyoruz. Sevdamız Akhisar. Derdimiz hizmet diyerek hemşerilerimizle  İle kucaklaşıyoruz” dedi.

Ragıpbey Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde Hüseyin Eryüksel’e eşlik ederek destek veren Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık sempatik tavırları ile halkın sevgisini kazanırken , ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlara Akhisar’ın niçin Gönül belediyeciliğine destek vermesi gerektiğini anlattı. Kıvırcık, “Akhisar halkı hizmetin en iyisini hak ediyor” diyerek Cumhur İttifakı  Ak Parti Adayı Hüseyin Eryüksel’e  destek verilmesini istedi.

GHA/ Fatma Kayak Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —