Tarih: 21.03.2020 14:37

EVDE KAL ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor ve Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediye Basketbol takımı taraftarlarına evden çıkmayın uyarısı yaptı.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor ve Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Akhisar Belediye Basketbol takımı taraftarlarına evden çıkmayın uyarısı yaptı. Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) tarafından pandemi ilan edilen Koronavirüs´ten korunmak için taraftarlarının ve yakınlarının evden çıkmaması ve 14 kurala uymaları gerektiği üzerine paylaşımlar gerçekleştirildi. Ayrıca Akhisar Belediye Basketbol takımı bu süre zarfında evde sıkılmadan izleyebilecekleri konusu basketbol olan filmleri de Twitter resmi hesabından takipçileriyle paylaştı. Ayrıca NBA sezonun tüm maçlarını, klasikleri ve içerik arşivini sınırsız izleyebileceğiniz televizyon programının ismini verdi.

TÜM SPOR MÜSABAKALARI ERTELENDİ
Mücadelelerin önce seyircisiz oynanma kararı alındı aradan kısa süre geçtikten sonra Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Koronavirüs salgınının yayılımının önlenmesi amacıyla spor müsabakalarının ertelenmesi kararının verildiğini açıkladı. Akhisarspor futbol takımı da Akhisarspor Basketbol takımı da bu duyuruyu sosyal medya sitelerinde “Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nun açıklamasıyla Korona virüs nedeniyle tüm spor müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir.”, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, #Koronavirüsü salgınının yayılımının önlenmesi amacıyla spor müsabakalarının ertelenmesi kararının verildiğini açıkladı.” ifadeleriyle paylaşım yaptı.

GHA – RÜSTEM SAVAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —