Tarih: 31.03.2021 16:10

Gelecekteki en büyük tehlike; susuzluk

Facebook Twitter Linked-in

Siz bu konunun neresindesiniz. Konuya duyarlı olan herkesi bu programı izlemeye, soru ve önerilerinizle katkı sunmaya davet ediyoruz.

Son yıllarda en çok dile gelen konulardan biri susuzluk. Ana haber programlarına konu olan susuzluğun temelinde bir .çok sebep yatsa da en öne çıkanı küresel ısınma ve iklim değişikliği.

Biz de ilimizde derin kuyu pompa açılmasına yasak getirilmesine kadar ilerleyen susuzluk konusunu kamuoyunun dikkatine taşımak istedik. Bu akşam Engin Akyüz ile konuşuyorum programında Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Halis Uysal başta olmak üzere su ve sulama konusunda uzman konuklarla su ve susuzluk konusunu işleyeceğiz.

Su rezervlerimiz, susuzluğun temelinde yatan sebepler, vahşi sulama, iklim değişikliği ve küresel ısınmanın yüzey ve yer altı sularına etkileri, su tasarrufu için yapılabilecek uygulamalar, evde, tarımsal sulamada, sanayide kullanılan suların geri kazanımı gibi konuların işleneceği program bu akşam saat 21.00’de canlı yayında olacak. Sosyal medya sitelerimiz facebook@enginakyüz, facebook@Akhisartv, facebook@akhisargundem üzerinden yayınlayacağımız programa canlı yayında soru ve önerilerinizle katkıda bulunabilirsiniz.

GHA/ Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —