Tarih: 08.03.2021 10:51

GÜRAL’DAN SINDIRGI PAZARINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Akhisar Pazarcılar ve manavlar odası Başkanı Mustafa Güral Sındırgıda pazaryerimaçan esnaf üyelerinin sorunlarını dinledi.

Akhisar Pazarcılar ve manavlar odası Başkanı Mustafa Güral Sındırgıda pazaryerimaçan esnaf üyelerinin sorunlarını dinledi. Covid-19 ile mücadele kapsamında uzun süredir hafta sonları yasaklar nedeniyle haftasonu kurulamayan pazaryerleri  yasakların kalması  ile açıldı. İlk hafta sunu pazarı için Sındırgıya tezgah açan üyelerine hayırlı işler demek ve oradaki sıkıntılarını dinlemek için oda başkanı Güral Sndırgıya gitti. Türkiye Pazarcılar Federasyonu yönetim kurulu üyesi Akhisar Pazarcılar ve manavlar odası Başkanı Mustafa Güral yaptığı konuşmasında

“Balıkesir SındırgI Pazarımızda tezgah açan esnaflarımızı Sındırgı Belediyesi Zabıta Müdürümüz Sayın Mustafa Sivrikaya ile birlikte ziyaret ederek sorun sıkıntı taleplerini yerinde inceledik. Sındırgı Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yavaş ‘a teşekkürlerimizi ilettik. Kasım Aralık Ocak ve Subat aylarındaki işgaliye ücretkerinin silinmesinde yardımcı olan Zabıta Müdürümüz Mustafa Sivrikaya’ya da ayrıca teşekkür ederek birlikte esnaflarımıza hayırlı işler diledik” dedi.

GHA-Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —