Tarih: 05.03.2021 15:40

HAYDİ AKHİSAR!

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig 25. hafta karşılaşmasında Akhisarspor evinde Eskişehirspor’u konuk edecek.

Mustafa Kürşad Filiz’in yöneteceği mücadele 7 Mart Pazar günü saat 16.00’da Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak. Galibiyete hasret iki takımda mutlak galibiyet parolasıyla yeşil sahada ter dökecek. Öte yandan iki yeni Teknik Adam da takımını düşme potasından çıkarmak için çalışmalar içerisinde. Akhisarspor’un başına yeni geçen Fırat Gül, ekipteki oyuncuları tanımak adına ilk mücadele de sahada 15 futbolcuya forma hakkı verdi. Eskişehir Teknik Direktörü Cengiz Secsev ise takımın başına geçtiği günden bu yana 5 karşılaşmada yeşil sahada 25 futbolcusuna forma giyebilme şansını tanıdı.

Akhisarspor kendi evinde oynadığı 11 mücadeleden 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak hanesine 12 puan ekleyebildi. Eskişehirspor ise deplasmanda henüz galibiyet alabilmiş değilken 2 kez beraberlik ve 9 mağlubiyet elde ederek hanesine 2 puan yazdırabildi. Futbolseverler tarafından mücadele günü dört gözle bekleniyor.

HAZIRLIKLARI SIKI TUTUYORLAR

İki takımda mücadele hazırlıklarını sıkı tutuyor. Akhisarspor Yönetimi hazırlık antrenmanlarını saha kenarından izlerken Eskişehir Teknik Direktörü Secsev ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklama da “Akhisarspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımız verimli geçiyor.” ifadelerini kullandı.

HAKEMLER AÇIKLANDI

TFF 1. Lig 25. haftasında Akhisarspor ile Eskişehirspor maçını Has Hakem olarak Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. 1. Yardımcı Hakem olarak ona Hüsnü Emre Çelimli, 2. Yardımcı Hakem olarak Mehmet Emin Tuğral ve Dördüncü Hakem olaraksa Levent Gümüşdere eşlik edecek.

GHA-Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —