Tarih: 06.10.2022 13:58

İL MÜFTÜSÜ SOYKÖKTEN İNTERAKTİF SÖYLEŞİ

Facebook Twitter Linked-in

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök Mevlid-İ Nebi Haftası Kapsamında Gençlerle Buluştu

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L’ de konferans düzenlendi.

Saygı duruşu İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftü Vekili Ayvaz’ın açış konuşmalarıyla başlayan program, İl Müftüsü Soykök’ün konferansıyla devam etti. Konferansın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem, İl Müftüsü Soykök’e çiçek takdiminde bulundu.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök konuşmasında islam ve hoşgörü, birlik olma, İslam dininin evrensel mesajlarını konu etti. İslamda ibadet yerinin ve din görevlilerinin sorumluluklarının önemine işaret eden Soykök bazı öğrencilere sorular yönelterek fikirlerini dile getirmelerine imkan verdi. İnteraktif bir söyleşiyle konuşmacıları konunun içine çeken Soykök’ün konuşmasını  katılımcı öğrenciler dikkatle takip etti.

Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L’ de yapılan konferansa İlçe Müftü Vekili Kamil Ayvaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem’ in yanı sıra okul idarecileri ile öğrenciler de katıldı.

Program sonunda katılımcılara pilav ikram edildi.

GHA/ S. Kollu

 Paylaş




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —