Tarih: 06.02.2020 11:44

KANSERLE YAŞAMI ANLATACAKLAR

Facebook Twitter Linked-in

Dünya kanser farkındalık günü etkinlikleri kapsamında «kanserle yaşam» konulu seminer verilecek.
Akhisar Belediyesinin katkıları ile belediye meclis salonunda 6 şubat 2020 saat 14.00 de gerçekleşecek seminerde çok değerli konuşmacılar söz alacak. Halka açık ve ücretsiz olan seminerde kanser konusunda bilinmesi gereken birçok konu açıklığa kavuşturulacak.

Son yıllarca giderek artan kanser türleri ve vakaları toplum olarak kanser konusunda çok bilgi sahibi olmadığımız gerçeğini ortaya koysa da kanserin ne olduğunu bilmek kadar kanserle nasıl yaşanır, kanserden nasıl kurtulunur sorularının da cevaplarını bilmek durumundayız. İşte tüm bu konuların konuşulacağı çok faydalı bir seminer olacağını umduğumuz programı kaçırmamanızı öneriyoruz.

KONUŞMACILAR NE ANLATACAK

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hasyanesi’nden Opr. Dr. Tolga Güçoğlu, kanserde erken tanı ve tarama yöntemlerini, Manisa Şehir Hastanesi Radyasyon Antolojisi Uzm. Dr. Özgür Yıldırım kanserde tedavi yaklaşımları, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden İntern Psikoloji Yağmur Düztaş kanser psikolojisini, Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyen Emel Koçoğlu kanser sırasında beslenme konularında bilgiler sunacak.

 

GHA/ Süleyman Kollu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —