Tarih: 11.03.2020 11:36

KARABÖRKLÜ CAMİİ´Nİ BÜYÜKŞEHİR YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Mart ayı olağan toplantısında Ocak ayında Akhisar´da meydana gelen depremde ağır hasar gören ve yıkımı Manisa Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Karabörklü Camii´nin yapımının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Mart ayı olağan toplantısında Ocak ayında Akhisar´da meydana gelen depremde ağır hasar gören ve yıkımı Manisa Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Karabörklü Camii´nin yapımının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi kararı alındı. Meclis´te ayrıca çiftçilere ekonomik katkıda bulunmak amacıyla Nisan-Ekim ayları arasında ilçelerde bulunan tarımsal ilaçlama suyu alım tesislerinden ücret alınamaması konusu da oy birliği ile kabul edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste 53 madde görüşülerek, karara bağlandı. Manisa´nın Akhisar ilçesinde Ocak ayında meydana gelen 5.4 şiddetindeki depremde ağır hasar gören Karabörklü Camii´nin yapımı için mecliste karar alındı. Kararla depremde hasar gören ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılan camiinin yerine yenisi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Caminin başlangıcından bitimine kadar bütün proje ve yapım işlerini de Manisa Büyükşehir Belediyesi üstlenecek.

Üreticiyi Sevindiren Karar

Büyükşehir Belediye Meclisi´nde üreticiyi de sevindiren bir karara imza atıldı. Çiftçilerin ekonomik kalkınmalarına katkıda bulunmak amacıyla 2020 yılı Nisan-Ekim ayları arasında ilçelerde bulunan Tarımsal İlaçlama Suyu Alım Tesisleri´nden ücret alınmaması raporu, oybirliğiyle kabul edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, alınan kararların Manisa için hayırlı olmasını diledi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından 14 Nisan Salı günü, saat 18.00´de toplanmak üzere, meclis birleşimine son verildi.

GHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —