Tarih: 26.08.2021 13:36

KAYMAKAM KAYA’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay Akhisar Şube Başkanı Cavit Gümüş ve Yönetim Kurulu, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde tıbbi operasyon atlatan Kaymakam Kaya’yı makamında ziyaret eden heyet geçmiş olsun dileklerini ileterek çiçek takdimi gerçekleştirdi. 25 Ağustos sabah saatlerindeki sohbet havasında geçen görüşmede gündem konuları, kan bağışı, stoklar, Türk Kızılay Akhisar Şubesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsedildi.

Öte yandan bulunması zor bir kan grubuna sahip Kaymakam Sabit Kaya, tıbbi operasyonu için gerekli kanı Kızılay aracılığıyla elde ettiklerini ifade ederek minnet duygularını paylaştı.

Ziyaret sonrasında Türk Kızılay Akhisar Şube Başkanı Cavit Gümüş misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Kaya’ya teşekkürlerini sunarken tüm vatandaşlara kan bağışı yapmaları adına çağrıda bulundu. Gümüş “Kaymakamımız Sayın Sabit Kaya’yı makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizleri güler yüzle ve ilgiyle ağırladıkları için kendilerine teşekkür ederiz. Kan bağışının önemini ziyaret esnasında bir kez daha anlamış bulunduk. Tüm Akhisarlılara kan bağışında bulunmaları hususunda sizin aracılığınız ile bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Duyarlı davranışlarından dolayı her birine şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —