Tarih: 25.05.2022 17:13

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinden muhteşem “Şiir ve müzik dinletisi”

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi “Şiir ve müzik dinletisi” Tarihi Bedesten Nikah ve çok amaçlı Salonda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şiir ve müzik dinletisine Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş,  Eğitim-Bir-Sen Yunusemre İlçe Temsilcisi Serdar Dinçer,  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Levent Çimen, Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğretmenleri, idarecileri, veliler öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı konuşmada ” öğrencilerimiz bizlere unutulmaz bir gece yaşattı.  Pandemiden sonra böyle gecelere faaliyetlere bizler hasrettik. Çok güzel bir gece oldu. Öğretmenlerimize, gençlerimize ve  geceye katkıda bulunan destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş  ise  “Öğrencilerimiz bu gece coşkulu bir gece geçirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Dolu dolu yaşadılar dolu dolu bizi mutlu ettiler. Pandemide artık bitti. Salonları doldurduk. Manisa bir kültür kenti,  bir turizm kenti, bir eğitim kenti, Yunusemre  adına yakışır bir eğitim ilçesi.  Tüm personelimizi ve gecede emeği geçenlere  teşekkür ediyorum” dedi.

Veliler ve davetliler  ise geceden memnun olduklarını dile getirdiler ayrıca   öğrencilerin söyledi şiir ve müziklere eşlik ettiler.

Gece sonunda  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu programın hazırlanmasında katkıda bulunan öğretmen ve öğrencilere çiçek takdim ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —