Tarih: 10.09.2021 12:06

MİLLETVEKİLİ KAPLAN’DAN ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Semra Kıvırcık Kaplan Akhisar’ı ziyaret etti.

TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Teknolojileri Komisyon Üyesi, Ak Parti Manisa Milletvekili Semra Kıvırcık Kaplan 9 Eylül Perşembe günü Akhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretin ilk ayağında Milletvekili Kaplan ve Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhur İttifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Kaplan; “Bizler en güzel şekilde ağırlayan MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve yönetimine çok teşekkür ederiz.” dedi.
Ardından da Milletvekili Kaplan ve beraberindeki heyet birlikte Akhisar Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulunu ziyaret etti. Akhisar sanayi ve üretimi hakkında istişarelerde bulunulan toplantı sonrası Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sanica Forklift firmasını ziyaret etti. Fabrika yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Kaplan; “ Sanayimizin önemli çarklarından birisi olan firmamıza yerli ve milli yatırımlarından dolayı tebrik ederiz.” dedi. Akhisar Organize Sanayi Bölgesindeki ziyaretlerine devam eden Milletvekili Kaplan gıda işletmelerinden Öncü Salça’yı da ziyaret ederek; “Bizleri canı gönülden ağırlayan Öncü Salça Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanifi Kozlu’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
Son olarak Akhisar OSB Başkanı Ali Çınarlı ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Kaplan, İlçe Başkanı Fatih Füzün, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ile birlikte İnönü Mahallesi 152. Sokakta bulunan esnafları ziyaret ederek tüm esnaflara hayırlı işler diledi.
Günün sonunda Akhisar Gölet mevkiinde Akhisar İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği Akhisar Gençlik Buluşması programına katıldı. Gençlerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Kaplan gençler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —