Tarih: 11.05.2019 13:17

Organizasyona Akhisar’lı Etkinlik Direktörü Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Bisikletle oryantiring Türkiye Şampiyonası 11-12 mayıs 2019 tarihlerinde Kapadokya’da Göreme, Ürgüp- Mustafapaşa’da  yapılacak.

11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonasını organize etmek için, Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanlığınca ,  Manisa Bölgesi Ulusal Oryantiring Hakemi   Fehmi Yaman Şampiyona Etkinlik Direktörü olarak görevlendirildi.

Konu hakkında bilgi veren Manisa Oryantiring İl Temsilcisi Figen Taran ;” Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde  çalışmakta olan Fehmi Yaman, Saruhanlı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünde Antrenör olarak da görev yapmaktadır. Nevşehir’de bulunan ve  Kapadokya Bölgesi olarak anılan doğa harikası Göreme , Ürgüp –Mustafapaşa ‘da 11-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona 2 gün sürecektir. Şampiyonanın tüm hazırlıklarını ve yarışı koordine edecek olan Fehmi Yaman ‘a görevinde başarılar dilerken , yine Akhisar’lı olan Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Özgür Morbel’e de  teşekkür ederim” dedi.

GHA/Süleyman Kollu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —