ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN OVAYA SOĞUK ASFALT

Genel 15.07.2021 14:59:49 0
ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN  OVAYA SOĞUK ASFALT

Şehzadeler Belediyesi ova yollarını soğuk asfaltla buluşturacak çalışmanın startını verdi.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Seçim döneminde söz vermiştik, çalışmamıza Karaoğlanlı mahallemizden başlıyoruz.  Her yıl 100 km ana arter yolu  soğuk asfaltla kaplayacağız. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  tarım kenti Şehzadelerde üreticiler için verdiği hizmet kalitesinin çıtasını yükseltti. Ova yollarında gerçekleştirilen 4500 km’nin üzerinde malzemeli ve malzemesiz bakım çalışmasının ardından, bu kez de soğuk asfalt çalışması başladı. İlk çalışma Başkan Çelik’in seçim döneminde sözünü verdiği Karaoğlanlı Mahallesi’nde başladı. Başkan Çelik, Karaoğlanlı’dan start alan çalışmayı yerinde incelerken, Başkan Çelik’e başkan yardımcıları, AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, üreticiler ve mahalle halkı eşlik etti.

“ÜRETİCİLERİMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen ve bir süre yapılan çalışmayı izleyen Başkan Çelik, konuyla ilgili şöyle konuştu; “ Daha önce sözünü verdiğimiz gibi ova yollarımızda hizmetimizin kalitesini artırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Şehzadelerimizin ovasında 4500 km’nin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu bakımı yaptık.  Çünkü Şehzadelerimiz aynı zamanda bir tarım kenti. 320 bin dönüm bir tarım arazimiz ve ciddi bir üretimimiz var. Bu noktada üreticilerimize çiftçilerimize destek olabilmek,  onların işini kolaylaştırabilmek için görev alanımıza girmemesine rağmen ova yollarında bakım çalışması başlatmıştık. Bugün de bu hizmetimizin standardını yükseltiyoruz. Her yıl 100 km ova yollarının ana arterlerinde soğuk asfalt yapmak için çalışmamızın startını veriyoruz. Seçimlerden önce bu çalışmamıza Karaoğlanlı Mahallemizden başlayacağımızın sözünü de vermiştik. Bugün Karaoğlanlı Mahallemizden çalışmalarımıza başlıyoruz. Program dahilinde ilçemizin tamamında bölüm bölüm çalışmamız devam edecek. Üreticilerimiz, çiftçilerimiz için hayırlı olsun. Allah kazasız belasız bu yolları kullanmayı, binbir emekle yetiştirilen ürünlerimizin bu yollardan geçerek daha kolay pazara ulaşmasını nasip etsin. Çiftçilerimize bol ve bereketli bir sezon diliyorum.”

“BU HİZMET BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK”

Karaoğlanlı Mahallesi Muhtar Azası Hakan Kara da çalışmadan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi;  “Mahallemizin geçimi tarıma dayalı. Buradan çıkan mahsülün çoğu ihracata gidiyor. En büyük düşmanımız tozdu. Bu hizmet bizim için çok büyük ve çok iyi oldu.  Başkanımıza ve ekibine mahallem adına çok çok teşekkür ederim.”

 

 

“OVA YOLLARIMIZ DAHA KALİTELİ OLACAK”

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ ise  “Ova yollarında bugüne kadar yaptığı hizmetler için başkanımıza şahsım ve çiftçilerim adına teşekkür ediyorum. Şimdi de soğuk asfalt ile kaplanacak yollarımız ve her yıl 100 km yapılacak. Bu hizmet ile ova yollarımız daha kaliteli olacak. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Arzumuz her yıl çıtanın daha da yükseltilerek daha fazla yolun asfaltlanması.” şeklinde konuştu.

“BİR SEÇİM SÖZÜ YERİNE GETİRİLİYOR”

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ise şöyle konuştu; “Bugün, seçimlerde verilen bir sözün yerine getirildiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz.  Bizim bölgemiz bir tarım bölgesi. Dolayısıyla ova yolu bakımında çok büyük çalışmalar yapıldı. Bugün de soğuk asfalt atılıyor. Belediye Başkanımıza, yardımcılarına, belediye ekiplerimize teşekkür ediyorum.”

“TOZDAN TOPRAKTAN KURTULDUK”

Bölge üreticilerinden Ahmet Gökyıldız yapılan çalışma için “Hayaldi gerçek oldu. Tozdan topraktan kurtulduk.” ifadelerini kullanırken bir diğer üretici  İbrahim Yurtçu ise “ Bu asfalt çok güzel oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kullananlar dikkat etsin hemen bozulmasın yol. Çok masraf ediliyor” dedi.

GHA-Süleyman Kollu

Ekrem Kayserilinin İlk Meclisinde Tam Uyum

Çocukların Kubbeli Macera Coşkusu

Akhisar'da Yangın Kontrol Altında...

28 Temmuz'dan İtibaren Zorunlu Olacak

TARIMSAL İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE SEMA ŞENYAŞA ATANDI

Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Açılıyor

Öğrenciler için tatil başlasın...

AKHİSARDA YENİ BAŞKAN EKREM KAYSERİLİ

SİMGE PROJESİ BELGE VE PLAKET TÖRENİ YOĞUN KATILIM İLE YAPILDI

MANİSA'NIN YENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU OLDU

ÖLÜMSÜZLÜK MEYVESİNİN MUCİZEVİ YOLCULUĞU

DOMATES ÜRETİCİSİNE TEKNİK DESTEK

MANİSA EFESİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

FERDİ ZEYREK HAYATINI KAYBETTİ

Başkan Zeyrek'in Tedavisinde Son Durum Ne?

FERDİ ZEYREK YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ EDİLİYOR ...

MUSTAFA GÜRAL KURBAN BAYRAMI MESAJI

AKHİSAR DOSTLAR MECLİSİ “MUHTEŞEM” DEDİ

Manisa Emniyeti Göz Açtırmadı...

TEMA AKHİSARDA BAHÇE GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI

CHP’li Bakırlıoğlu’ndan TRT’ye Sert Tepki: “Bandrol Bizden, Yalan Yayın TRT’den”

566. AKHİSAR ÇAĞLAK FESTİVALİ BAŞLIYOR

GÜRAL UYARDI ! KARPUZLAR OLGUNLAŞMADAN HASAT EDİLİP SATIŞA SUNULUYOR

TOPLU ULAŞIMDA ŞOFÖR KART VE NAKİT ÖDEME DÖNEMİ BİTİYOR

Yeni Kaymakamlık Binasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Kulübe Alev Aldı. Kısa Süreli Panik Yaşandı.

MANİSADA 485. KEZ ŞİFA SAÇILDI

AKHİSAR ZEYTİNYAĞI ÜRETİM EĞİTİMİNDE DE RAKİPSİZ

KIRKAĞAÇTA KOMANDOLARIN GURUR GÜNÜ

Yükleniyor

Tebrik.

Polislerden Miniklere Hediye Sürprizi

Akhisar'ın Gururu Euppia Coffee, İstanbul'da Kahve Festivalinde Boy Gösteriyor

AHŞAPLA KONUŞAN ADAM…

İKİ YENİ LOJİSTİK MERKEZ KURULUYOR

Akhisar'dan Deprem Bölgesine Sıcak Yemek...

AKHİSARDAN BALKAN ŞAMPİYONLUĞUNA

ÖZEL DOĞUŞ EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

METEOROLOJİ UYARIYOR!

DOĞUŞ HASTANESİNDEN BESİM DUTLULUYA ZİYARET

Ekrem Kayserilinin İlk Meclisinde Tam Uyum

Çocukların Kubbeli Macera Coşkusu

Akhisar'da Yangın Kontrol Altında...

28 Temmuz'dan İtibaren Zorunlu Olacak

TARIMSAL İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE SEMA ŞENYAŞA ATANDI

Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Açılıyor

AKHİSARDA YENİ BAŞKAN EKREM KAYSERİLİ

SİMGE PROJESİ BELGE VE PLAKET TÖRENİ YOĞUN KATILIM İLE YAPILDI

MANİSA'NIN YENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU OLDU

ÖLÜMSÜZLÜK MEYVESİNİN MUCİZEVİ YOLCULUĞU

OKUMA YAZMA KURSU AÇILIYOR

Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşcisi Kursu Açılıyor

ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU

Akhisar Kayhan Ergun MTAL Robot Kulübünden 3. lük Ödülü

SİMGE PROJESİ SANAL GERÇEKLİĞİ EĞİTİMDE KULLANIYOR.

AKT Enerji Aş den Eğitime Anlamlı Destek...

ÜCRETSİZ A2 İNGİLİZCE KURSU

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN MUHTARLARA AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMİ

KARNE ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİNE IŞIK TUTAR

Manisa Emniyeti Göz Açtırmadı...

Manisa'da Emniyetinde Hedef Huzur Ve Güven

"Manisa Güven Huzur Uygulaması"

AKHİSAR EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR.

Manisa Güven Huzur Uygulaması

MANİSA VALİLİĞİ DEPREMZEDELER İÇİN EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULANLARI AÇIKLADI

HIZINIZA DİKKAT EDİN! MANİSADA KGYS VE PTS DEVREYE GİRDİ

Manisa’da Fırtına Bekleniyor!

Kent Konseyi’nden Kaymakam Ziyareti

CUMHURBAŞKANI MANİSA’DA COŞKUYLA KARŞILANDI…

Öğrenciler için tatil başlasın...

Zirai Don Çiftçinin Kaderi Değil

Kullanma Kılavuzu

Eğer kale alınmıyorsan “KALE GİBİ” olmalısın…

Meslek ve Okul Seçiminde Aile Etkisi

Akhisarspor Geçmişin Mirası, Geleceğin Emanetidir…

Yeni sosyal hayatta sınıfta kaldık!..

21 yıl sonra…

Domates Fiyatları Neden Düşüyor?

Siyaseti başkaları yapsın, siz bir merhaba deyin…

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2