Tarih: 18.05.2022 17:54

TEÇ-SEN Manisa’da aylık toplantısını gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Manisa temsilciliği aylık toplantısını özel bir işletmede gerçekleştir. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Manisa İl başkanı Bülent Ecevit Özbek konfederasyonun Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) katıldığını açıkladı.
TEÇ-SEN Manisa İl Başkanı Bülent Ecevit Özbek yaptığı konuşmada ” sendikal anlayış olarak BASK konfederasyonu ile aynı amaçlar için mücadele ettiklerini belirterek “Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonunun, yirmi yıllık tecrübesi ile TEÇ-SEN’in 16 yıllık tecrübesini birleştirdik. İstediklerini, memur sendikacılığının yeni bir döneme ve anlayışa evrilmesi gerektiğini, bu nedenle BASK’a katıldık” dedi .
Başkan Bülent Ecevit Özbek üyeler için var gücüyle çalışacaklarını belirterek “TEÇ-SEN’in temel ilkelerinden biri “Birlikte Daha Güçlüyüz” ilkesidir. Memurlar olarak siyasetin kontrolünde ve siyasi partilerin yedeğinde olmayan, çalışanın hakkını arayacak, hukukunu koruyacak gerçek sendikalara ihtiyaç olduğunun bilincindeyiz. Türkiye’nin 81 ilinde aktif olarak faaliyet gösteriyoruz. BASK’a katılma kararımız, güçlerimizi birleştirme, ortak hedeflerimize birlikte yürüme, birlikte mücadele etme kararıdır.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —