Tarih: 10.01.2020 12:53

TURFAD “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”müzü  Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

TÜRFAD Akhisar Temsilciliği 10 ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile  Gazetemiz çalışma ofisini ziyaret ederek günümüzü kutladı. Gazetemiz çalışanlarına  Çiçek taktim edilerek  başarılar dilendi.

TÜRFAD Akhisar temsilciliği başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan ziyarette Basın ve gazeteciliğin önemine vurgu yapıldı. Başkan Nurullah Zağlı “Gazetecilik mesleği şehrin gözü kulağı olmak gibi aynı zamanda sesli düşünen , düşündüğünü paylaşan, sorunlara çözüm öneren, yeni fikirleri dile getirmeyi de ihmal etmeyen bir görev anlayışını taşımalı. Bu bağlamda yerel medya olarak sizlerin görev ve varlığınızı önemsiyoruz. Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.

Başkan Zağlı; “Akhisarspor ve şehrin spor kültürü üzerine de gelişen sohbette Akhisar halkı olarak her zaman şehrimizin adının geçtiği bir spor kulübünü sahiplenip desteklemek  bizim kültürümüzdür. TÜRFAD olarak Akhisarspor futbol kulübü başta olmak üzere şehrimiz ve halkımız adına sportif faaliyetler yapan, mücadele ve yarışma içinde olan ve b u şekilde şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan herkesin yanındayız, destekçisiyiz. Basın olarak sizlerin de sürekli destekleyen paylaşım ve haberleri yapmanızı görmekten mutlu oluyoruz. En kısa zamanda yüzümüzü güldürecek başarılı sonuçları hep birlikte alkışlayacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  gazetemiz kurucusu ve yönetim kurulu  başkanı Fatma Kayak Kollu; “ Yerel medyanın desteklenmesi, herkes için tarafsız bir basın lazım anlayışına ve aynı zamanda demokrasilerde dördüncü güç olan medyanın daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Bu sebeple bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret günün anısına birlikte fotoğraf çekilerek son buldu.

GHA

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —