Tarih: 19.12.2018 16:49

Ulucami Mahallesine yağmur suyu hattı…

Facebook Twitter Linked-in

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Ulucami Mahallesi’nde yağmursuyu hattı döşeme ve ızgara montaj çalışması yaptı. Vatandaşlar uzun süredir mücadele ettiği  su ve çamur birikintisinden kurtuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların kış aylarındaki yağışlar nedeniyle yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde başlattığı yağmursuyu hattı döşeme işini tamamladı. Yağmursuyu ızgara montajlarının da sonlandırılmasıyla birlikte mahalleli yağışlı havalarda oluşan birikinti ve çamur çilesinden kurtuldu.

 “Artık çocuklarımız çamur içinde kalmayacak”

Ulucami Mahalle Muhtarı Fatma Bayır, “MASKİ ekipleri tarafından yağmursuyu ızgaralarımız döşendi. Daha önce yapılan ızgaralarımız da tek tek temizlendi. Bölgede bulunan okulda okuyan çocuklarımız da artık rahat edecekler, çamur içinde kalmayacaklar. Yapılan bu faydalı çalışma için başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —